• tennis
 • bertENviola
 • hoogspringer 2
 • judo
 • poolstok

Wie is ....

De drijvende krachten achter Springstaff zijn Viola Stoppels en Bert Duisenberg.  

Even kennismaken?

Viola Stoppels Springstaff spring dekort bewheeft na haar opleiding SPH in de kinderpsychiatrie gewerkt als sociotherapeut. Daarna heeft ze in deeltijd de HBO opleiding Personeel en Arbeid voltooid. (HRM). Viola heeft ervaring als HR adviseur in het ziekenhuis, de VVT sector (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg) het publieke domein (COA) en de GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg).

De passie waarmee mensen hun werk doen om iets voor een ander te kunnen betekenen spreekt haar aan. Viola moedigt mensen graag aan om het beste uit zichzelf te halen.

Als liefhebber van diverse krijgskunsten is Viola in haar vrije tijd in de dojo te vinden, als supporter van haar zoon op het voetbalveld of gewoon lekker thuis op de bank. Vrijwilligerswerk doet ze al 23 jaar voor Stichting Help Ghana.

Woorden en waarden die goed bij Viola passen zijn gedrevenheid, empathie en enthousiasme.

 

Bert Duisenberg heeft na zijn HEAO BE opleiding verschillende functies bekleed, als specialist en als manager. Van controller tot salesmanager en van Springstaff spring duisenberg bewprojectmanager tot customer service manager. Mede hierdoor begrijpt hij als geen ander hoe organisaties in elkaar steken en wat zijn opdrachtgevers en kandidaten zoeken.

De laatste jaren is hij zich gaan specialiseren in het recruitment vak. Dit vindt hij het mooiste vak wat er is. Bert geniet er niet alleen van als hij de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever weet te binden, maar vooral als hij drie jaar later te horen krijgt dat beide partijen nog altijd dankbaar zijn dat hij ze aan elkaar heeft voorgesteld.

Bert is gek op sport. Altijd geweest. Vooral balsporten in teamverband, zoals voetbal, hockey en basketbal. Bert is getrouwd en heeft twee dochters.

Woorden en waarden die goed bij Bert passen zijn vertrouwen, integriteit, vrijheid en sportiviteit.
 

 

Hélène de Zeeuw zakelijk.jpgis na haar opleiding Communicatie, Media en Design (Creative Business) bij ons aan de slag gegaan om nieuw talent te vinden en hen helpen te zoeken naar een passende baan. Daarnaast focust zij zich ook op onze Social Media en de vormgeving van onze vacatures. Ze is nieuwsgierig en gedreven. Met haar snelheid en nauwkeurigheid van werken, in combinatie met haar creatieve opleiding bleek ze al snel van toegevoegde waarde te zijn voor Springstaff en dus voor onze opdrachtgevers en kandidaten. 

Hélène is dol op lezen en schrijven en uitjes met haar gezin. Met drie kleine kinderen is er altijd wat te doen.

Woorden en waarden die goed bij Hélène passen zijn stressbestendig, creatief en loyaal.

 

 

 

Foto Pilou Springstaff Pilou Duisenberg is sinds het begin van 2022 lid van de Springstaff familie. Pilou heeft eerst de opleiding Human Resource Management gevolgd en vervolgens de Master Beleid, Communicatie en Organisatie afgerond. Ze heeft stages gelopen en gewerkt bij   gemeentes, in hotels, horeca en commerciële organisaties en heeft zo van verschillende takken ervaringen mee gekregen. Pilou vond altijd   de ‘mensen kant’ en met name de ontwikkeling en kwaliteiten van medewerkers het meest interessant van haar studie. Het verbinden van   de juiste mensen aan een passende organisatie past dan ook goed bij haar. Na geboren en getogen te zijn in Den Haag, heeft Pilou acht   jaar in Amsterdam gewoond en is nu sinds kort weer terug in het o o zo mooie Den Haag. Dus mocht je Pilou in het weekend zoeken, dan   vertoeft zij waarschijnlijk op het Scheveningse strand. Pilou is gek op reizen en heeft dan ook vijf maanden in Australië gewoond en is onder   andere een tijdje in Valencia verbleven om de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Haar hobby’s zijn lezen, schrijven, wandelen en  fotografie.
 Woorden die haar kenmerken zijn: loyaal, doorzetten en zorgzaam.

 • Springstaff in gesprek met ...

  functioneel beheerder

  Functioneel beheerder
  Michiel - 40 jaar

   

  Michiel is Functioneel Applicatiebeheerder (ook wel Functioneel Beheerder genoemd) Inkoop & Logistiek bij het Prinses Máxima Centrum. Gevestigd in Utrecht als nationaal centrum voor alle kinderen en adolescenten met kanker of voorstadia daarvan.

  Hij omschrijft zichzelf als een leergierige specialist, analytisch onderlegd, snel in het leggen van verbanden en doorgronden van zowel software als bedrijfsprocessen. Het meest is hij in zijn element in een omgeving waar integriteit, openheid en de mens en/of natuur centraal staan en waar hij zijn ervaring en intuïtie in kan zetten om te ontzorgen en mensen blij te maken.

  1. Wat vind je zo interessant aan jouw functie als Functioneel Applicatiebeheerder?

  Lees meer...
 • Baan zoeken in Rotterdam of verhuizen?

  droombaan

  Ben je ict-er en woon je in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam bekijk dan onze drie openstaande vacatures?:

  embedded software engineer ♦ developer product/project PHP ♦ technisch consultant

  Zoeken in andere steden
  Boek je al geruime tijd geen vooruitgang in het vinden van een passende baan in je woonplaats, dan zou je eens serieus kunnen overwegen om te gaan verhuizen. Sommige gespecialiseerde banen zijn bijvoorbeeld alleen in de randstad goed vertegenwoordigd.

  Arbeidsmarkt in de randstad
  De sectoren ICT en zorg & welzijn groeien nog wel, maar in bedrijfseconomische en administratieve beroepen, commerciële beroepen en technische beroepen lijkt de vraag naar personeel minder toe te nemen. Het noordelijke deel van de Randstad wordt gekenmerkt door meer en grotere aanwezigheid van dienstverlenende sectoren.

  Lees meer...
 • Bij VIPP 5 staat patiënt centraal

  vipp5© VWS

  Eind vorig jaar heeft de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het vervolg op de VIPP 1 en VIPP 2 regelingen bekend gemaakt; VIPP 5 waarin de patiënt centraal staat. VIPP staat voor Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt & Professional. Het Ministerie heeft voor verschillende sectoren deze programma’s opgesteld, waarbij VIPP 5 zich alleen richt op de ziekenhuizen, UMC’s en klinieken die medisch specialistische zorg leveren.

  Digitaal wordt steeds meer het nieuwe normaal

  Waar VIPP 1 en 2 zich voornamelijk richten op de uitwisseling tussen patiënt en professional, gaat VIPP 5 een stap verder. Dit nieuwe programma richt zich op gestandaardiseerde gegevens uitwisseling, zowel tussen zorginstellingen als tussen zorginstellingen en patiënten via een PGO. Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een website of app, waarin je informatie over je eigen gezondheid bij kan houden en waarmee je actief aan de slag kan gaan met je gezondheid.

  Lees meer...

springstaff Recruitmentbureau
Den Haag

Springstaff
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
info@springstaff.nl

 

 

 

 • duisenberg
  Vervulde verschillende managementfuncties bij grote en kleine organisaties. Recruitment specialist voor sales en ict functies richting de zorgbranche.
  Bert Duisenberg
  06-24095115
  bertduisenberg@springstaff.nl

  mail  linkedin
 • ZW VrouwmetHoed iStock 000022552702Small
  Meer dan 15 jaar ervaring als HR verantwoordelijke bij verschillende zorginstellingen. Recruitment specialist voor functies bij zorginstellingen.
  Viola Stoppels
  06-13283375
  violastoppels@springstaff.nl

  mail  linkedin