Skip to main content

Over ons

Viola Stoppels

Sinds 2015 ben ik actief met Springstaff. Samen met Bert ben ik begonnen en inmiddels met nog drie andere leuke collega’s in ons team. Het werk als HR professional vind ik ook leuk dus ik combineer het werk voor Springstaff met interim werk in de publieke sector.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Voor jou als werkgever begeleid ik je graag met jouw nieuwe team. Ik zorg ervoor dat ontwikkelvragen over de samenwerking in een team worden behandeld in een op maat gemaakt traject. Ik organiseer en faciliteer met mijn uitgebreide netwerk deze trainingen. Zo werken we aan een team met collega’s die blij met elkaar zijn en fijn met elkaar samenwerken. Hier kun je daar meer over lezen.

Voor jou als medewerker begeleid ik jouw ontwikkeling graag bij jouw nieuwe team. Dit kan in het verlengde van een werving en selectietraject zijn maar het hoeft niet. Je kunt mij ook inzetten voor een gedrag en drijfveren assessment van TTI succes insights en / of voor een capaciteitentest. Hier lees je er meer over.

Ik woon samen met mijn vriend en ik ben trotse moeder van 3 kinderen. Het beoefenen van martial arts heeft een mooie bijdrage geleverd in mijn ontwikkeling. In mijn vrije tijd probeer ik hier verder in te groeien.

Sinds 1999 ben ik betrokken bij Stichting help Ghana : https://helpghana.info/ Bij Help Ghana zetten we ons in voor de ontwikkeling van lokale gemeenschappen in Ghana. Vrijwilligerswerk vormt je misschien nog wel meer dan betaald werk.

Tot slot ben ik nieuwsgierig naar wat jou drijft! Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met je.

Commitment, reflectie en compassie zijn voor mij belangrijke waarden.

Bert Duisenberg

Al meer dan tien jaar richt ik me op het mooie vak van recruitment. Dit vind ik het mooiste vak wat er is. Ik geniet ervan als ik de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever weet te binden. Maar ook geniet ik ervan als ik, of een Springstaff collega, drie jaar later te horen krijg dat beide partijen nog altijd dankbaar zijn dat ik ze aan elkaar heb voorgesteld.

Mijn werkervaring voordat ik in de werving en selectie terecht kwam was veelzijdig. Zo ben ik werkzaam geweest als controller, customer service manager, marketingmanager en projectmanager. En niet onbelangrijk, ook als sollicitant heb ik veel ervaring opgedaan! Deze ervaringen helpen me nog iedere dag, omdat ik de kant van de kandidaat en van onze opdrachtgever goed begrijp.

Ik ben gek op sport. Altijd geweest. Vooral balsporten, zoals voetbal en basketbal. De laatste jaren tennis ik een paar keer per week. Erg leuk om te doen, met soms de bijbehorende frustraties. Ik ben getrouwd met Olga en ik heb twee dochters.


Woorden en waarden die goed bij mij passen zijn vertrouwen, integriteit, vrijheid en sportiviteit.

Hélène de Zeeuw

Na mijn opleiding Communicatie, Media en Design (Creative Business) ben ik in 2019 bij Springstaff aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik daar een erg brede rol en hou ik me bezig met alles wat er bij een succesvol werving & selectietraject komt kijken: van intakegesprekken met klanten en kandidaten tot het vervullen van een vacature.

Ik hou van snel schakelen en het geeft me veel voldoening als ik ervoor kan zorgen dat een sollicitatietraject vlot en soepel verloopt. Naast alle gesprekken hou ik me ook bezig met de Social Media uitingen en de vormgeving van onze vacatures en website, waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. 

In mijn vrije tijd game en lees ik veel en onderneem ik graag uitjes met mijn gezin. Met vier kleine kinderen hoef ik me niet te vervelen!

Woorden en waarden die goed bij mij passen zijn stressbestendig, creatief en loyaal.

Gabriëlle Thurkow

Ik ben sinds 2022 werkzaam bij Springstaff. Hier houd ik mij onder andere bezig met werving- en selectiewerkzaamheden en het verzorgen van assessments en/of capaciteitentests.

Ik krijg energie van het helpen en begeleiden van kandidaten bij het vinden van een nieuwe baan en van het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Graag draag ik mijn steentje bij aan het werkgeluk van een ander!

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Ik bezoek dan graag een museum, leuke stad of de zee.

Woorden die goed bij mij passen zijn creatief, zorgzaam en nauwkeurig.

Pilou Duisenberg

Ik werk sinds het begin van 2022 bij Springstaff. Na de opleiding Human Resource Management heb ik de Master Beleid, Communicatie en Organisatie afgerond. Tijdens deze studies heb ik stages gelopen en gewerkt bij   gemeentes, in hotels, horeca en commerciële organisaties en zo van verschillende takken ervaringen mee gekregen. De ‘mensen kant’ vond ik altijd het meest interessant en met name de ontwikkeling en kwaliteiten van medewerkers.

Het verbinden van de juiste mensen aan een passende organisatie en cultuur past dan ook goed bij mij. Ook het motiveren van mensen trekt altijd mijn aandacht. Binnen de zorg & ICT zijn heel veel mensen met enorme motivatie en passie voor het werk wat ze doen, dat vind ik mooi om te zien!
In het weekend kan je mij vinden op het Scheveningse strand met mijn hond, Teun.


Woorden die mij kenmerken zijn: loyaal, doorzetten en zorgzaam.