• hoogspringer 2
  • tennis
  • bertENviola
  • judo
  • poolstok

Werving & Selectie

Werving & selectie is het proces rond het zoeken, benaderen, interviewen en selecteren van kandidaten. Springstaff gaat grondig en zorgvuldig te werk wanneer u ons vraagt om te zoeken naar de juiste kandidaat voor een bepaalde functie. In overleg met u bepalen we de wensen en eisen waaraan de kandidaat moet voldoen. Denk hierbij aan de harde en zachte kenmerken van een functie. Wij interviewen en screenen de kandidaten, inclusief een referentiecheck. Op die manier krijgen wij inzicht in de capaciteiten en de houding en gedrag van de kandidaat en kunnen wij zo objectief mogelijk de geschiktheid beoordelen.

Het zoeken naar de juiste kandidaten, een belangrijk onderdeel van onze kernactiviteit, doen wij op een zeer actieve wijze. We zoeken in ons eigen bestand, via ons netwerk, via vacatures op jobsites, via social media en dit alles naar aanleiding van de opdracht.

Doordat wij ons voornamelijk richten op de eHealth / Zorg & ICT sector, hebben we hierin een groot bestand opgebouwd, hetgeen iedere dag groter wordt, aangezien we hier dagelijks mee bezig zijn. Kwaliteit staat hierbij voorop, waarbij we de snelheid en flexibiliteit nooit uit het oog verliezen.

Contact

Springstaff
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

 

Let op: parkeerplaats van Springstaff is aan de achterkant van ons kantoor. Daarom JOZEF ISRAELSLAAN 1 invullen in uw routeplanner. U kunt dan direct rechts de parkeerplaats oprijden. Onze parkeerplaats is de derde aan uw rechterhand.