Skip to main content

Werving & Selectie

Wij nemen het hele werving & selectie proces van organisaties uit handen. Een schets van onze werkwijze is hier te vinden. Natuurlijk is het mogelijk om specifieke wensen vanuit jullie organisatie in onze werkwijze op te nemen.  

Teamontwikkeling

Het is ons doel om mensen optimaal te laten landen in een (nieuwe) organisatie. Daarvoor bieden wij verschillende programma's, die we op jullie wensen aan kunnen passen. Welk programma past het beste bij jullie organisatie?

Onze werkwijze

Werving & Selectie

Als je als zorginstelling of aan de zorg gerelateerde organisatie (bedrijven, verenigingen, stichtingen in de eHealth / zorgict sector) ondersteuning zoekt bij de werving en selectie van kandidaten, dan gaan wij hier graag over met je in gesprek, om te bespreken of wij wellicht kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk? Samen met jou als opdrachtgever, maar het liefst ook met enkele van je collega’s, bespreken we uitvoerig de vacature. Ook vragen we dan naar de teamsamenstelling, de sfeer en de arbeidsvoorwaarden. Aan de hand van deze gesprekken stellen we de vacaturetekst op, of passen we de bestaande tekst aan. In deze fase sturen we een aantal CV’s of Linkedin profielen op. Doel hiervan is om te bepalen of we elkaar in de eerdere gesprekken goed hebben begrepen.

Daarna kan onze werving beginnen. Hiervoor kijken we onder andere in ons eigen netwerk en naar de sollicitanten. Met geïnteresseerden gaan we het interview aan. Dit doen we altijd met twee Springstaff medewerkers, zodat de objectiviteit en kwaliteit bewaakt blijft. Als dat gesprek positief is verlopen, dan sturen we het CV naar je toe, inclusief onze bevindingen en inclusief de gewenste arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Daarna helpen we met het inplannen van de gesprekken.

Tevens kunnen we dan dienen als klankbord voor eventuele twijfel, maar ook voor het doen van het juiste aanbod. Als de kandidaat bij jullie aan de slag is gegaan, dan komen we graag een keertje langs. Niet alleen om te vragen hoe het gaat met de nieuwe medewerker, maar ook om te achterhalen wat wij anders of beter hadden kunnen doen. We blijven ons namelijk graag continu verbeteren!

Teamontwikkeling

Na de werving en selectie staan wij voor u klaar om de kandidaat optimaal te laten landen in de organisatie. Met ons programma geven we een vliegende start aan de medewerker als het gaat om de samenwerking in het team. Voordat we starten komen we bij u langs om te bespreken waar de uitdagingen liggen als het gaat om samenwerken en samen mooie resultaten behalen voor de organisatie. Op basis van dit gesprek maken wij een dynamisch programma op maat. Voor meer informatie leest u : “spring aan boord”.

Mogelijk heeft u geen behoefte aan werving en selectie of aan een onboardingsprogramma, maar wel aan een programma waarin uw team met elkaar op een leuke manier aan de slag gaat om een uitstekend functionerend team te worden. Ook als u deze vraag heeft staan wij graag voor u klaar. Voor meer informatie leest u: “met sprongen vooruit”.