• tennis
  • judo
  • poolstok
  • bertENviola
  • hoogspringer 2
     
button zoekbaan2x     button zoekmed2x

eHealth

ehealth pcEHealth en onze talentpool.

Patiënten maken steeds meer gebruik van communicatietechnologieën om in contact te komen met een zorgspecialist. Bijvoorbeeld online een medische afspraak maken of een E-consult aanvraag. Het is een handig online communicatiemiddel voor professional en patiënt.

EHealth toepassingen worden steeds belangrijker om aan de groeiende zorgvraag te kunnen voldoen. Er is een enorme behoefte aan ict-professionals in de zorgsector. Wij als recruiter merken dat aan de innovatieve opdrachtgevers die naarstig op zoek zijn naar  ict-professionals in de zorgsector.

Door de corona-crisis is dit in een versnelling gekomen. Als geen lichamelijk onderzoek nodig is, kun je bij veel huisartsen al online terecht met eenvoudige toepassingen, zoals videoconsulten.

Voor veel zorgprofessionals is het (nog) niet duidelijk wat eHealth precies inhoudt

EHealth is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën, en met name internet-technologie, om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren.
Een onderdeel van eHealth is Mobile health, kortweg m-Health. Met deze term wordt grotendeels verwezen naar het gebruik van mobiele toestellen (smartphones en tablets) en toepassingen in de zorg om gezondheidsgegevens in real time te meten en te delen tussen patiënten en zorgverleners. Monitoring op afstand vindt plaats, je kunt online een consult krijgen en het is mogelijk om online je persoonlijke medisch dossier te raadplegen.

Patienten met een hartritmestoornis kunnen bijvoorbeeld op afstand via een app gemonitord worden door het ziekenhuis. En een behandeladvies kan dan op afstand gegeven worden. Dit bespaart de patiënt een bezoek aan het ziekenhuis. Nu tijdens de corona-crisis is dit helemaal ideaal voor de patiënt, omdat een ziekenhuis bezoek afgeraden kan worden.

Bent u een bedrijf dat met behulp van moderne technologie de zorg en dus de gezondheid van mensen verder helpt? Heeft u softwareoplossingen en diensten voor de gezondheidszorg?

En bent u op zoek naar kwalitatieve professionals, zoals bijvoorbeeld:

Wij hebben een talentpool met getalenteerde professionals en kunnen veel voor u betekenen. Wij zorgen als recruiter voor de mensen op de juiste plek!

Bert Duisenberg
recruiter eHealth sector

springstaff Recruitmentbureau
Den Haag

Springstaff
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
info@springstaff.nl