• poolstok
  • judo
  • hoogspringer 2
  • tennis
  • bertENviola
     
button zoekbaan2x     button zoekmed2x

Medicatie en embedded developers

ehealth medicijnen

Bekijk onze ict vacatures voor een betere wereld!

Je hebt apps / software die bijhouden welke medicijnen wanneer nodig zijn. Als developer of embedded software engineer kun je meewerken aan een software product waarmee je chronisch zieke mensen helpt om op tijd hun medicatie in te nemen. Of zelfs software waarmee je kunt zien of een bepaalde medicatie aanslaat.

Software wordt steeds vaker embedded in de hardware. Dit noemen we embedded software c.q. systemen. Wat is dat nou eigenlijk? Embedded systems zijn hardware oplossingen die gecombineerd zijn met specifieke softwarematige aansturing. Het zijn minuscule systemen met geheugen die meet- en regeltaken hebben.

Hoe mooi is het om als embedded software engineer aan de vooravond te staan van een nieuw product waarmee mensen beter worden. Waar ook artsen profijt van hebben.

Embedded software is cruciaal om ervoor te zorgen dat technologie nonstop draait en met de tijd meegaat en inspeelt op toekomstige ontwikkelingen. Je bent vaak verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, ondersteunen en onderhouden van jouw eigen software onderdeel.

Voorbeelden van embedded systemen met embedded software zijn: robots, ziekenhuisapparatuur, mobiele telefoons, pinautomaten en industriële meetapparatuur.

Embedded software Engineers kunnen hierin heel veel betekenen, zij zijn vaak gefascineerd hoe ze de wereld nog slimmer kunnen maken. Deze software developers maken de zorg beter!

Wij hebben meerdere embedded software engineers nodig voor onze ict-opdrachtgevers. Check onze vacature pagina met vacante functies in de randstad (Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem).

Bert Duisenberg
recruiter eHealth sector

springstaff Recruitmentbureau
Den Haag

Springstaff
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
info@springstaff.nl