Skip to main content

Stuur uw CV voor de talentpool!

U heeft geen CV toegevoegd!
Ongeldig e-mailadres!
Dit is geen verplichte invoer.
Ongeldige invoer

Talentpool

Ben je actief in de wereld van Zorg & ICT? Bij Springstaff hebben we speciaal voor jou een talentpool opgezet! Denk aan eHealth consultants, ICT-managers, applicatiebeheerders (zowel technisch als functioneel), integratiespecialisten, BI consultants, Big Data experts, informatieadviseurs, Project- & Programmamanagers, en andere toppers met een HBO- of WO-achtergrond die werken in de zorg of ICT-diensten aan de zorg verlenen.

We nodigen je uit om je bij ons aan te sluiten. Stuur simpelweg je CV onze kant op via de linkerkant van deze pagina.

Wat is de Springstaff Talentpool?
Dit is dé community voor mensen actief in eHealth/Zorg & ICT. Als lid ben jij als eerste op de hoogte van vacatures en projecten die perfect passen bij jouw skills en ambities.

Voor wie is de Talentpool bedoeld?
Voor ICT'ers met ervaring, kennis of interesse in de zorg, met een HBO- of WO-diploma. Of je nu een starter bent of 30+ jaar ervaring hebt, we verwelkomen je graag. Of je nu op zoek bent naar vast werk, als freelancer werkt, of tijdelijk beschikbaar bent.

Je hoeft niet per se op zoek te zijn naar iets nieuws om je aan te melden. Misschien zit je wel prima waar je nu bent, maar wil je wel op de hoogte blijven van kansen die bij jouw ambities passen. Schrijf je in voor onze pool!

Hoe werkt het?
Zorginstellingen en ICT-dienstverleners kunnen bij Springstaff aankloppen voordat een vacature ontstaat. Wij kijken als eerste naar onze talentenpool. Als jouw profiel past en je hebt interesse én de juiste houding, dragen we je voor bij onze klanten. Uiteraard alleen als jij daarvoor groen licht geeft.

Waarom zou je je inschrijven?

  • Je hoort als eerste over relevante vacatures.
  • Bij genoeg interesse organiseren we twee keer per jaar een netwerkevent en seminar. Zo blijf je in contact met collega's en op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied.

Zijn er voorwaarden?
Uiteraard willen we onze talentpool van topkwaliteit houden. Je hebt een HBO- of WO-diploma en ervaring binnen de eHealth/Zorg & ICT sector, of je hebt de ambitie om hierin te werken.

Nog iets belangrijks?
We behandelen jouw gegevens vertrouwelijk. Jaarlijks checken we of je ingeschreven wil blijven, en deelname is helemaal gratis.

Stuur je CV en sluit je aan! Heb je vragen? Neem contact op met Bert Duisenberg.