• tennis
 • judo
 • bertENviola
 • hoogspringer 2
 • poolstok
     
button zoekbaan2x     button zoekmed2x
     
button zoekbaan2x     button zoekmed2x

Wanneer Springstaff voor u de juiste kandidaat heeft gevonden, maar u wilt deze kandidaat nog niet direct een contract aanbieden, dan is uitzenden voor u wellicht de juiste oplossing. Hierdoor wordt het risico gespreid. Ook kan dit ingezet worden als het gaat om een tijdelijk project, voor personen die niet als interimmer ingezet kunnen of willen worden.

Als u zelf een goede kandidaat heeft gevonden, maar u heeft geen ruimte op uw loonlijst, dan kan Springstaff uitkomst bieden. Bij payrolling geeft u de personeels- en salarisadministratie uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business. Met onze payroll partner nemen wij het juridisch werkgeverschap over. Zo loopt u onder andere geen risico bij ziekte. Het komt overeen met een uitzendconstructie, maar dan tegen een nog lager tarief.

 • eHealth

  ehealth pcEHealth en onze talentpool.

  Patiënten maken steeds meer gebruik van communicatietechnologieën om in contact te komen met een zorgspecialist. Bijvoorbeeld online een medische afspraak maken of een E-consult aanvraag. Het is een handig online communicatiemiddel voor professional en patiënt.

  EHealth toepassingen worden steeds belangrijker om aan de groeiende zorgvraag te kunnen voldoen. Er is een enorme behoefte aan ict-professionals in de zorgsector. Wij als recruiter merken dat aan de innovatieve opdrachtgevers die naarstig op zoek zijn naar  ict-professionals in de zorgsector.

  Lees meer...
 • Solliciteren via een videogesprek

  ehealth mondkapjeWil je met ons oefenen? Bel ons gerust!

  Terwijl in heel veel sectoren de vacatures tijdens de coronacrisis zijn gedaald. Valt dit in de gezondheidszorg en software-toepassingen (eHealth) nog best mee. Bekijk onze eHealth vacatures maar eens.

  De maatregelen rondom de coronacrisis hebben ook invloed op het sollicitatieproces. Vele sollicitaties vinden minder plaats in de vorm van een fysieke ontmoeting tussen kandidaten en potentiële werkgevers. Maar dat hoeft niet per definitie te betekenen dat het lastiger is.

  Lees meer...

Contact

Springstaff
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

 

Let op: parkeerplaats van Springstaff is aan de achterkant van ons kantoor. Daarom JOZEF ISRAELSLAAN 1 invullen in uw routeplanner. U kunt dan direct rechts de parkeerplaats oprijden. Onze parkeerplaats is de derde aan uw rechterhand.